2010. január 6., szerda

Hallgatóztam...

 
Gyerekeim szobájából egyik este fura zajt hallottam. Őrülten rámoltak valamit. Persze hivatalosan már szunyálniuk kellett voln, vagy legalábbis erősen szorítani a szemüket, alvást mímelve. A téma: Herr Riporter, ismertebb nevén Harry Potter. Az aranyköpés Bencétől származik. Kitalálták, hogy Lilla szerelmes HP-be.
- Nem is értem mit akarsz kezdeni egy olyan férfival aki.........
itt rövid gondolkodási idő, vagy hatásszünet. Én mondjuk a férfi és a HP szavakat egy mondatban már eleve kicsit erősnek érzem :-).Folytatás.
- .......te 5 vagy, ő meg 14 :-)

Na, ekkor majd megfulladva a röhögéstől, nehogy meghalljanak, kirohantam a teraszra nyeríteni .

9 megjegyzés:

  1. Hát, hallod, én meg itt nyerítettem el magamat, a gép előtt. Úgy előttem volt a két kis pizsamás mazsola, amint erről beszélgetnek:o) És persze, HP, mint férfi, azt nem igazán tudtam elképzelni, na de jól van ez így.

    VálaszTörlés
  2. :DDD én megboldogult leány koromban az interjú a vámpírral egyik főszereplőjébe voltam szerelmes.. hugom mai napig ezzel cinkel:DD

    VálaszTörlés
  3. Tündéri történet,jót kacagtam. A lányom is óvodás korában volt elöször halálosan szerelmes.Nagyon komolyan kellett venni,és ez volt benne a szép.
    De hamar felnőnek.

    VálaszTörlés
  4. :-). Náncsi, lássuk be, Brad Pitt nem egy megvetendő pasi. Én a klasszikus pasikat bírtam. Kicsi lányként Gregory Peck és Jean Marais volt a szerelmem :-)

    VálaszTörlés
  5. Ó Veronika, anyukám szerint én is az oviban kezdtem :-). Sőt, ezt lehet, hogy már meséltem, egy kisfiú miatt kezdtem hegedülni. Pechemre, nem elég, hogy nem is az ő tanárához kerültem, de ő 1 év múlva abbahagyta, engem meg 9 évig szivattak vele a szüleim.:-)

    VálaszTörlés
  6. Erre mondják: hát I.J. (így jártál: bár hegedülni jó, csak nem kötelezőben!), de a szerelemért mindenki mindent:-)))) De ez így is van jól:-))

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).