2010. június 2., szerda

Kőagy őrnagy

        Nem, még mindig nem alkotást mutogatok, de majd mingyá' :-). Készül egy gyűrűpárna. Igaz, mint a Luca széke mert nem kimondottan az én ízlésem, de sokáig nem húzhatom, mert 11-én esküvő :-)

    Úgyhogy még mindig ugribugri. Az elmebajost kicsit felfüggesztettem, mert sikerült egy picit visszavennem az evésből, így nem maradt annyi kakaó, hogy ne fulladjak meg vagy szédüljek el az erőltetett menettől. Pedig a régi 99-es nyugalmi pulzusomat az 5 hónapos rendszeres mozgás 69-re levitte. Már megérte.
Szóval egy másik csak kevésbé elmebajos fekára esett a választásom. Ő Billy Blanks, röviden Kőagy őrnagy :-). Sok évvel ezelőtt kezdte kiadni a Tae Bo-t, amit a tv-s átvágós áruház árult horror áron. A kedvenc edzésem az Ultimate Bootcamp, ergo egy haladó kiképzőtábor. Kedves, nem? Pont úgy hangzik, mint egy könnyebb edzés :-). Na nem is az. Csak más. Egy edzésen belül egyesíti a cardiot és az erősítést. Végre egy erősítés, ami pörgős. És hasznát veszem a gumiköteleimnek is. Eddig nagyon hurkának gondoltam őket, de kiderült, csak nem találtam meg hozzá a megfelelő gyakorlatokat. cca 55 percben ordít a fejemre és számol, hogy 1 és 2 és 3 stb. stb. Kicsit színpadias, de hát ez Hollywoood :-). És meg kell hagyni, nagy hangsúlyt fektet az egyik leggázosabb területre, az alsó hasizmokra. Mi több, helyesen is végezteti őket. Kell ennél több? Az ütlek verlek gyakorlatsorokat amúgy is nagyon szeretem, már a mi Norbink is megkedveltette velem, még ha közben hülyeségeket is beszélt össze-vissza. De most végre megtanultam normálisan rúgni. Majdnem, mint egy "szakember" a nagymama helyett. Azuram meg is lepődött, amikor meg akartam neki mutatni milyen ügyes vagyok, és csak a cipőtalpamat látta eszméletlen sebességgel az orra felé közelíteni:-). Nem volt biztos benne, hogy helyesen mértem fel e távolságot :-).
    A nagyon nyeszlett szőke néni az alant látható videon, Billy b. neje, aki szülés után 3 hónappal kiadott egy szülés utáni Tae bo videot. Fene tudja, nem biztos, hogy lobogó dudákkal ez a legjobb gyakorlatsor, de ahogy elnézem őt ez a veszély nem nagyon fenyegette :-). De félre a rosszindulattal :-). Csak irigy vagyok. Persze a legjobb értelemben. Azt hiszem, ha egyszer lefogyok, és szép izmos leszek ( az örök optimista:-)), átkereszteltetem magam Nárcisz-ra és egész nap a tükör előtt fogok állni :-).  Na jó, nem, csak örülök a változásnak. Egyébként megvan a 10. mínusz kilóm!!!!! YES YES YES!!! Már csak 12 van hátra :-).
És akkor jöjjön ő, Billy a másik nagy király ! :-) Ez ugyan az eleje, a bemelegítés, de ha igaz, a végére beadja a többi linket is, így mind a 6 részt megnézhetitek.

3 megjegyzés:

  1. Aszittem egy ostor van a kézében és azt fogja pattogtatni, aztán látom valamiféle övecske. Megnyugodtam.
    Sok mozdulat ismerős volt a bemutatón.
    Gratulálok a minuszokhoz.

    VálaszTörlés
  2. 2 db gumikötél :-). A későbbiekben előkerülnek.
    Köszönöm :-)

    VálaszTörlés
  3. Gratula! Az erőnléti változáshoz és a minusz kilókhoz is.
    Hamarosan a súlyodnál leszel újra.
    Kitartás már könnyebb lesz.

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).