2010. június 11., péntek

Tolvajoltam

Na nem nagyon, csak kicsit. Nem nagyon szoktam ilyet, de annyira megtetszett az ötlet. Év vége lévén, sok-sok pedagógusnak kell ajándékot adnom. Illetve nem kell, de én szeretek. Az időm viszont csekélyke. Komolyan, alig vártam, hogy vége legyen az évnek. Minden napra valami esemény. Karatevizsga, rocky bemutató, színházi bemutató stb. Emellett a fiamat hurcoltam 1000 vizsgálatra. Szóval egész nap jöttem mentem. 
      Először arra gondoltam, pici kéztörlőkre applikálok valamit. Aztán megpillantottam a majdani áldozatomat Boboce-nél. Először csak tetszett, hogy mennyire jó ötlet. Aztán egyenesen rám erőszakolta magát. Már a zsák, nem Bobo. Ugyanis, amikor éppen az 500.000-ik újságot nyaltam át a megfelelő betűk után  a gyűrűpárnára, szembejöttek velem ezek a rózsák. Na jóvan, basszus, ha ilyen erőszakosak vagytok, gyertek :-).
Mivel rusztikus párti parti vagyok, takácsvászonra kerültek. Imádom azt az anyagot. És pont volt itthon egy nagy csomag levendulás potpourrim. Egyet  elajándékoztam a fotózás előtt, és még 3-4 fog készülni. Persze azóta már ez a 3 sincs itthon.:-)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon helyesek, és jók a fotók! Tetszik a rusztikus csempéd!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kedves ajándékokat tetszett készíteni! Jók ezek az erőszakos mintácskák :D

    VálaszTörlés
  3. Csodaszépek lettek! És ne bánd egy percig se, hogy tolvajoltál, nekem se saját ötletem volt! :) Valamikori Praktika újság xszemes mellékletéből "loptam" az ötletet én is.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek lettek.Jó kis ajándék.

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).