2014. december 8., hétfő

Don Juan(ka)

Már pletykálhatok, megkapta a delikvens.
Van nekem egy tündér kamasz fiam. Aki igazi úriember. Sosem felejti el leány szülinapját, de még a nő és Valentin napokkal is képben van. Persze alapfeltétel, hogy ne az én vagy a húga szülinapja legyen, de ugye én már régen voltam leány J.
Szóval nagy a szerelem. És persze jött egy szülinap is SOS. Nagy hirtelenben kellett valami kamasz lánykának valót gyártani. Azt az infot kaptam, hogy szereti a lilát, így ez lett belőle. Gőzöm sincs kinek a mintája, csak a képet mentettem le régebben, ez alapján fűztem. Annyi van rajta, Alessandra, így őt, mint forrást megjelölöm.


Azóta még egy készült, Nyulcsikám feltétlenül szeretett volna egyet. (Meglepett volna, ha nem). 4x fűztem újra. Mert Murphy most sincs szabadságon, így a fél órás munkát sikerült 2 óra alatt abszolválni. Mert egyértelmű, hogy ha egy gyöngyön 2 lyuk van, akkor az egyik biztosan „be van nőve”. És persze, hogy nem az első körben derül ki. Aztán az egyik gyöngy nem volt olyan szabályos, és nem állt szépen, vesznie kellett. Of course készrefűzés után látszott csak. A többi fiaskóra nem emlékszem, de a 4. lett jó.


Megint panaszkodhatnék a fényekre és a fotós tehetségtelenségemre, meg a gyöngyök csillogására, ami miatt élőben sokkal szebb…..a szép arany lüszter pl. nem is látszik a twin-eken. Ezt gyöngyösök fogják érteni J

6 megjegyzés:

  1. Naná, hogy értem :) Nagyon szép a végeredmény, pláne, ha a twinekre ráképzelem az arany lüsztert ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :-). Superduóból lett volna igazán tökéletes, de abból nem volt ilyen szép színem.

      Törlés
  2. Én is értem, pedig nekem csak dobozban van a sok gyöngy :-) na meg nincs lába a doboznak, hogy eljöjjön ide utánam.
    Nagyon szépeket csinálsz, már egy ideje leskelődőm:-D

    VálaszTörlés
  3. Jesszus, mekkora az a fiú már, hogy már a lányok vannak képben?

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).