2010. november 24., szerda

Dr. Brandon agysebész Houdini T.

Az anyukám már megint nem ér rá, és nagyon szégyelli is magát, úgyhogy engem küldött, a Brandont, hogy meséljek valamit. Mér' nem ér rá? Mert megint takarít. Nem tom, de ez a hobbija. És mindig azt mondja, mi ( a Zsófi meg én) csináljuk ezt a bazi nagy szutykot. De azért imád, és inkább naponta felmos és letörölget, de akkor is legyünk mindig jól a lába alatt. Ezt teljesítjük is:-)

  Különben is, a kosz nem is miattunk van. Nem mi csináltuk, hanem a csúnya kőműves bácsik. Mi meg csak jól beletapizunk, és bevisszük a házba. Azt hittem ezért van ott az a sok homok, meg téglapor. De ez is a buta anyukám meg apukám miatt van. Ki mondta, hogy építtessék ide a kínai Nagy Falat? Azt hiszik, hogy akkor majd nem fogok kiszökni? Ezt nem tudom mire alapozza. De mit tegyek, ha úgy szeretem az anyukámat, és mindig a fenekébe kell bújnom? Az úgy van, hogy ahol nagy szőrkutyát látsz, vagyis engem, tuti 3 cm-nél nincs messzebb az anyukám sem. És ez így is van jól. De ez a buta mami, mindig itthon hagy. Persze ha bezár a házba, jól lepisilek mindent, és lerángatom a függönyt is, nem kell az, mert nem látok ki tőle. És még kapirgálok egy kis mintát az ajtókba is. De látom tanul, mert már nem zár be. Néha magával is visz. Van biztonsági övem, és üléstakaróm is. És nagyon szépen ülök, és rendesen várom az anyukámat, amíg visszajön.  Tegnap is vártunk egy nénit a buszmegállóban, és olyan kis út másik oldaláról, mint a Kerepesi út, egy néni átkiabált anyukámnak, hogy milyen gyönyörű vagyok:-). Ugye? Egyenesen codálatos.

       De ha esik az eső, mégsem akar kicsapni az udvarra. De amikor meg igen, akkor úgyis jól elszököm, hogy megkeressem. Nem megyek ám messzire. A buta bácsik telipakolták a garázst, és anya nem tudott beállni, így egy sarokkal arrébb hagyta  az autóját. Egyik reggel, mikor a szokásos anyakeresőbe indultam, oda lecsücsültem, és ott vártam. És amikor megismertem az autóját, mert ilyen okos vagyok ám, gyorsan loholtam utána haza. Aztán egyik reggel beárultak. Buta mami szokás szerint azt hitte, egy pici lyuk sincs sehol, antikutya system tökéletes. Hopi, már bújtam is ki egy akkora lyukon, hogy a mamám szerint egy patkány sem férnek ki rajta. Patkány tetszőlegesen behelyettesíthető csivavával. Na ők lehet, hogy nem férnek ki, de bezzeg a Brandon igen. És képzeljétek, valami árulkodós néni, beárult az anyukámnak. Persze nem véletlenül vagyok agysebész, mire mami hazajött, gyorsan visszabújtam, és bent a kapu előtt játszottam a nagyon rendes kutyát. Ártatlan fejeket vágtam. És van még egy fegyverem. Ez a szomorú kutyaszem támadás. Na, erre megtanítottam a kis vakarcsokat is. Ők olyan kétlábúak, mint a papám, meg a mamám, csak kisebbek, nagyon hangosak, és mindig nyúznak. De szerencsére nem csak engem, hanem anyát is, és ha akarnak valamit, bevetik a szomorú kutyaszem támadást :-). Ezen kívül cicának hívnak. Asszem még nem fejlődött ki rendesen az agyuk, vagy csak tojnak odafigyelni környezet órán. Én cica? Úgy nézek ki? Kis majomnak is szoktak hívni, meg nagy szőrmackónak is. Ez olyan, mint az az idegesítő pasi vagy mi a reklámban. Aki nem tudja eldönteni, hogy "nő vagyok", vagy "férfi vagyok". Hát, apám, asszem transzvesztita vagy. Először is, mert férfi ilyen köcsög reklámban nem szerepel. Mint ahogy  nem bohóckodik a Tahó Világban és  Big Bránerben sem. Egy igazi férfi így néz ki:


 És ilyen büdös izét se ken magára. Bezzeg egy jó kis husika szag. Vagy egy jó kis Eau de Kutyabogyó parfüm. Hmmm. Az igen. Mennyit dolgozom, mire ilyet szerzek. Erre jön az anyukám, és megtörli a szakállamat. Múltkor nem átallotta le is vágni. Pedig ott gyűjtögettem mindenféléket. Mondtam, tuti lökött. Mindig bedug a zuhany alá, és megmossa a talpaimat. VAn saját törölközőm is. Hihi, van amikor a Zsófi se ússza meg:-). Tudjátok, a Zsófi az a kis fekete vénasszony, aki sok sok rosszaságra megtanít. És most lotyózik. Hivatalosan tüzel, de anya szerint a lotyózás sokkal jobban fedi azt a tevékenységet, amit csinál. Konkrétan egész nap engem basztat. Az angolok úgy mondják, basztating, mert folyamatosan, szünet nélkül szekál. Így:

 És üldöz, és dugja oda a hátsóját, és ráül a fejemre, meg a hátamra, meg mindenhová. Anya szerint nem tudok kárt tenni benne, de ezt nem tudom miért mondja. És a múltkor azt mondta Zsófinak:
- Zsófi, hagyd már békén, ez már liliomtiprás.!
- Anyu, tojok a kertedre, ide azt a liliomot. Nem is liliomot akarok, hanem futyit.
Na ilyen attrocitásoknak vagyok én itt kitéve.
Itt megunta és inkább elaludt:-). Persze itt is anyukám lábán szundikálok.
Egyébként nem csak az anyukám szeret. Az apukám is imádja a "nagy boci fejemet". És képzeljétek, még a nagymami és a nagypapi is. Pedig a nagymami borzalmasan be van tojva a nagy kutyáktól. De velem odáig is elmerészkedik, hogy a kezéből ehetem a csontocskát. Én meg cserébe rendes vagyok, és nem harapom le vállból a karját. Nem csoda, hogy szeret :-)
Na megyek, megnézem tiszta-e már az a kő? Hozhatom a következő adag homokot? ;-)
Vau

6 megjegyzés:

 1. Tudom, hogy olyan úgyse lesz soha, de ha mégis megunna az anyukád, jöhetsz hozzánk, Brandon! Simán örökbe fogadlak. :)
  (Halványan felmerült bennem az is, hogy anyukádat is örökbe fogadnám, de ez persze állatság, tekintve, hogy egykorúak lehetünk....)
  Ha már nem adoptálhatok senkit, legalább lennénk szomszédok!

  VálaszTörlés
 2. Lökött bagázs! :-)
  ...én azt hittem, hogy csak a mi családunk nemnormális...de megint megnyugodtam! ;-)
  :-D :-D :-D :-D

  VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).