2011. január 3., hétfő

Elveszett Vick, nagyon keressük!!!!!!

Segítsetek légyszi'! Sokatok által ismert és szeretett KHE Esztinek szeretnék segíteni. Ez a szépséges "büdös dög" Vick névre hallgató szépfiú meglógott szilveszterkor Albertirsán, és nagyon várják haza. A chip száma: 972000000881672 . Ha valaki látta, vagy van ötlete, merre keressük, kinek szóljunk, kérem jelezzen akár itt, vagy nekem privátban. Nem tudom a plakát mennyire olvasható, ezért a szöveget ki is másolom.


2010. december 31-én Albertirsán elszökött egy Vick névre hallgató,
1,5 éves, barna, kan, ivaros magyar vizsla kutya. Farka vágott, de
nem egészen rövid. Nyakában egysoros folytónyakörv volt, nehezen
leszedhető, mert viszonylag szoros. A kutya chippel van ellátva!

Kérem, aki látta vagy befogadta értesítsen az alábbi telefonszámon:

06-20-398-49-35

Segítségét előre is köszönjük
Herczeg család

13 megjegyzés:

  1. Ez a rohadt tűzijáték, meg petárda!!! A szomszéd németjuhásza már idősebb volt és teljesen meggyagyult tavaly, el kellett altatni, semmi nyugtató nem használt. :((((

    Remélem, hogy megkerül.

    VálaszTörlés
  2. Jesszus, az nagyon gáz. Brandontól tartottam én is, de csak egy nagyon közelinél behuppant az ölembe és még pisilni is elkísért:-). Zsófika meg amúgy is süket, mint az ágyú.
    Kitettem még egy csomó helyre, ahol mozogni szoktam, hátha. Sose tudni ki olvassa.

    VálaszTörlés
  3. Kiteszem a blogomba és az iwiw üzenőfalra.
    Remélem, előkerül a kutya.

    VálaszTörlés
  4. A menhelyeket is hívjátok fel - látom az elveszettkutyákon fent van - kb. 50-60 kilométeres körzetben. Sőt a gyepmesteri telepeket is érdemes felkeresni a közelben hátha bevitték már.

    VálaszTörlés
  5. Köszi Polly!
    Nyuszkó: Még az Illatos útit is felhívja Eszter. Én meg elküldtem a Noénak is, meg voltam is kint ma. Továbbították az illetékesnek, akinek országos, naprakész adatbázisa van. Nekik még nem szóltak, hogy megtalálták volna :-(

    VálaszTörlés
  6. Kirakom a honlapomra, hátha ezzel is segíthetek.

    VálaszTörlés
  7. Kitettem a blogba, remélem, előkerül.

    VálaszTörlés
  8. Betti!
    Érdemes lenne Érd felé is érdeklődni...
    Nagyon messze eltudnak szaladni:(
    Mi is bezártuk egy 10 éve nem használt disznóólba..
    Nekünk is vizslánk van...

    Figyi,én most nem vok használható netközelben,de küld át a Krisztinek (Geöselné)tegye fel az 5letesre is..irok nekik a szerkesztőségbe,hogy tudjanak róla..

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm lányok mindenkinek! Már annyian keressük ezt a "büdös dögöt", muszáj előkerülnie:-)
    Okés, Móni küldöm Krisztinek is! Mondták a Noéban, hogy sokszor 30-40 km-t is elszaladnak ijedtükben. Meg lehet valaki összeszedte autóval.

    VálaszTörlés
  10. Remelem,hogy elokerul a kutyus.Sajnos,itt is divik a petardazas,mar karacsony elott megkezdik(de csak par eve)es meg tegnap is durrogtattak.Jules is,ha eppen nem hozzam menekul,a szekreny ala bujik es ugy reszket,mint a nyarfalevel.Meg akkor is,ha messzebrol hallatszik.Idonkent mi is megijedunk,ha varatlanul dorren,de az allatoknak kesz katasztrofa!

    VálaszTörlés
  11. Szia Betti!
    Ha még mindig nincs meg, akkor Futrinka Egyesületet (http://www.futrinkautca.hu/) is felhívni, ők a vizslamentők, jó eséllyel kaptak infót róla, ha valahol előkerült.
    Illetve a netboard elveszett-talát topicjába feltenni is javaslom: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10990

    VálaszTörlés
  12. Nekem a pireneusi kutyáim őrültek meg a petárdáktól, az állatorvostól kaptam sedalin pasztát, onnantól nem volt gond, délután bealudtak és reggelig horkoltak!!!
    A vizslamentőknek is szóljatok feltétlenül!!!!

    VálaszTörlés
  13. Szóltunk nekik is Ancsi, meg azoknak is Nóri, akiket te írtál.
    De most szurkoljatok Zsófikámnak is. Ma este 9-kor műtik. Tegnap találtam benne még egy emlődaganatot, és kiderült, hogy kezdődő gennyes méhgyulladása is van, úgyhogy azonnal meg kell operálni. Hacsak nem nagyon rossz a laborja. Nagyon kockázatos a műtét, mert 13 éves múlt és rossz a szíve. Úgyhogy ma nem nagyon fogok aludni.

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).