2014. szeptember 12., péntek

Csak egy icipici pink kell...

Imádom az ásványokat. Annyira jó nézegetni, tapogatni őket. Ez nem véletlen. Habitus kérdése, hogy ki fogadja el a tényt, hogy az ásványoknak saját rezgései, gyógyhatásai vannak. 
Éppen ezért van olyan ásvány, ami adott pillanatban hidegen hagy, másikban pedig viselned kell és kész.


Ez az ékszer ilyen. Így fotón, olyan kis semmilyen. De élőben egyszerűen sugárzik. Ő az, akit mindig le akarnak szedni a nyakamból. Ahátot, morganitot és tourmalint kombináltam japán kásagyönggyel.

A fülbevaló okozott némi fejtörést. Olyan apró gyöngyöket tettem bele, hogy időnként a lehetetlen határát súrolta, hogy még egyszer átfűzzem rajta a tűt. De ha annak volt pont olyan színe, ami kellett.
A minta Ewa munkája.

3 megjegyzés:

  1. Határozottan csinos!
    Egyet nem értek csak,hogy ha minden állatövi jegynek megvannak a saját kövei,akkor az egyes különféle hatásokkal bíró ásványokat miért hordhatja bárki?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megmondom. Szerintem a melyik állatöv mit hordjon annyiban helytálló, mint az asztrológia a bulvársajtóban :-). Főleg, ha azt vesszük, hogy egy ember személyiségét több asztrológiai jegy határozza meg. Esetenként 5-6 is lehet hangsúlyos. Mindenkiben jelen van minden jegy, csak más mértékben.
      Azért hordhatja bárki, mert az ásványok nem tanultak asztrológiát :-). Mindegyiknek van egy saját rezgése és ez alkalmazkodik a te pillanatnyi rezgésedhez. Hordhatsz bármit, de akkor fejti ki a hatását, ha jól érzed magad benne. Nagyon sok ásványom van. Van, amit egyik nap szeretek tapizni, másik nap nem. Mert nem "mozgunk " együtt :-)

      Törlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).