2014. december 26., péntek

Csirkék

Már mutogathatom, odaadtam.
Először is szögezzük le, odáig vagyok a pávákért. A csodálatos színeikért, a méltóságukért. Már a dreambird kendővel is az volt a tervem, hogy mindenképpen készül egy pávaszínű. Mert igenis van olyan, hogy pávaszín.


Ezeket a pávákat a neten találtam. Az eredetije fülbevaló. Mindig is tetszett. De akkor vesztem el végleg, amikor a kedvenc gyöngyösboltomban (Gyöngyélet) megláttam a vitrinben. Medál volt egy nagyon szép láncon. Igen, ezt így szeretném. Aztán álmot láttam. Ebből a pávából hármas ikreket fogok fűzni. Egyet anyukámnak, egyet Reninek (akinek ígértem egy olyat, ami nekem is tetszik) és persze én is szeretnék egyet. Bár a fotón még csak ketten vannak. 


Timi segített összeválogatni a gyöngyöket, megvettem Gordon Éva zabszem mintáját a lánchoz. Nagyon szerettem fűzni. A pipi sem nehéz, és a zabszem is könnyebb, mint amilyennek látszik. Persze azért el lehet molyolni velük, mert elég sok gyöngyöt eszik. De a végeredmény mindenért kárpótol.



A fotók…..Azt a tanácsot kaptam, hogy ha az ékszert szeretném kiemelni, csak egyszerűen, fehéren. De az a helyzet, hogy hiányzik a meleg, gyűrött háttér és a szép tárgyak. Ez főleg ezeken a fotókon ütközik ki. Ráadásul szokás szerint este, lámpafénynél készültek. Gyanítom, hogy nyárig ezen fogok raplizni.

És a végére egy karácsonyfa. Rajta a kis hímzett díszeim.


2 megjegyzés:

  1. Csodaszép! :) A páva mintáját is árulják a Gyöngyéletben? Már legalább egy éve nem fűzőcskézem - időhiány -, de van jó sok maradék gyöngyöcském... S ez bizony nagyon mutatós! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. A pávát valami oroszon találtuk, szerintem free.

      Törlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).