2015. április 10., péntek

Art deco

Egy ideje nézegettem ezt a fülbevalót. Mindig belefutottam a mintába. Az én stílusom, az én színeim. Minden volt is itthon. 


Ügyes ez a nő, de a videóitól a víz ver. Beading4perfectionis a művészneve. Lehet, hogy beading-ben perfekt, de a videózást tanulnia kellene. Azt mondja, 18 db gyöngyöt szedjek fel. Pöpec, megvan. Gyanús volt, mert soknak tűnt, de azt hittem nem mérethelyes a gyöngyöm. Mit csinál az ember lánya? Közben fűz, nem bámulja folyamatosan a képernyőt. Így esett, hogy a 4. körben derült ki, amikor nem jött ki a minta, hogy valahol kiírta, hogy ja bocsbocsbocs, nem 18, csak 17. Lebont. Tessék Emő, megint itt a bonyodalom J.


Alapvetően sziszifuszi, de nem nehéz minta. Annyi hátránya van, hogy néhány helyen embertelen sokszor kell áthúzni a szálat. A 2 cseh gyöngyöm az utolsó körben el is tört, a hajszáltűmmel együtt L. Sikerült pótolni, de én tudom, hogy ott hiba van, így nem kizárt, hogy azt a felét újrafűzöm. A másodiknál már mentem a fejem után, ott nem volt ilyen gond. Egy díszítést lehagytam róla, mert túl soknak éreztem. 


Mindent egybevetve, nagyon tetszik és újabb kedvencet tudhatok magaménak. Igen, mindegyik a kedvencem. Azt hiszem, ha nem lenne az, lebontanám. Hamarosan készül a medál is, ami ugyan nem teljesen ilyen, de szerintem stílusában illik hozzá. A gyűrű sem maradhat majd el. 

U.i.: ígérem, lesz normális hátterem is. De még nem találtam meg az igazit. Ez a baj, ha fejben már tudom, mit szeretnék, aztán kénytelen leszek beérni kevesebbel.

4 megjegyzés:

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).