2015. április 8., szerda

Csillagom

          Végre egy nyugodt, punnyadós hétvégét tudhatok magam mögött. Úgy kellett ez, mint egy falat kenyér, az asztrosulis, rockyversenyes és a hamarosan induló kutyasulis hétvégék között. Amikor ki se teszed a lábad otthonról. Nem véletlen van ennyi földjegyem, szívem szerint a hátamra kötném a házat. Nyaralni is a saját otthonomban akarok J. Öregszem, na. De mint azt tudjuk, a röghöz kötöttségem nem kis izgágasággal párosul, és ugye, ha már nyúl, legyen kövér. Itthon nyüzsögni, alkotni, a kánaán maga. 
     Némileg beárnyékolta (csak viccesen), hogy R-nak nincs valami csendes hobbija, ezt demonstrálandó, hazahozta a franc tudja milyen afrikai dobját, amiről sajnálatosan lemaradt a hangerő gomb. A dobolást szerintem max az élvezi aki csinálja, vagy aki canabist termeszt a paradicsomok között. Én előre bejelentettem, „ha összedobolsz egy esőt, mész a háztól”. Később elég volt annyit mondanom: Nézz csak ki! Esik! Lehet, hogy még emlegettem olyasmit is, hogy megfájdul a fejem tőle és ez lehet, hogy életem végéig így marad, de ebben nem vagyok biztos.

De nézzük az alkotás részt, a csapongó bevezetés után. Gyöngy, gyöngy, gyöngy. Óriási kedvencem lesz ez a lánc. Nagyon régóta szemeztem vele a gyöngyösbótba’ lassan ott fogok lakni, de ezt letagadom
Végre eljutottam odáig, hogy nem élhetek nélküle.


A mintát Szép E. Kinga tervezte. Antares, ami a skorpió csillagkép legfényesebb csillaga. És tényleg. Megint jön a nyafogás a fotókról, de minél fényesebb a gyöngy, annál nehezebb fotózni. És ez bizony nagyon fényes. Ilyenkor szívem szerint valahogy teleportálnám 3D-ben a blogba, hogy tapizható legyen. A tüskegyöngyök és a swarik is AB (Aurora Borealis) bevonatúak, ami azért mond valamit a szivárványos csillogásról.


Ezúttal nem volt semmi bonyodalom véletlen lehet. Ha csak az nem, hogy nem találtam meg a zabszem mintát (Gordon Évi mintája), amivel a láncot fűztem. Szokásosan biztos helyre tettem sose találom meg többet. De nem adtam fel. Miután feltúrtam a stratégiai helyeket, ahol kreatív vackok lehetnek, nagyjából az egész házban, előkerült.


Fiam most is hozta a formáját: Mi van anya, fűztél dobócsillagot? Ja. Most, hogy mondod. Szerintem fussál!

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép csillag lett! :-D
    A 3D-ben teleportálásban én is nagyon benne lennék, hogy jól megcsodálhassam :))

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).