2018. május 25., péntek

Snowdrop

Amíg vártam, hogy az Ariadne szett egyik rózsaszínje újra kapható legyen az országban, muszáj volt valami újba kezdenem.

Bead crochet

Nem volt könnyű a döntés, mert igen hosszú a have to listám. Újra egy patchwork mintához nyúltam, ezúttal friss, ropogós hóvirág színben. Képzeld el, hogy nyár van, jó tudom, hogy most szakad az eső, de mondom nyár van, a fehér ruhák szezonja, mennyire feldobja a legegyszerűbb fehér pólót is akár, de simán jó egy elegánsabb fehér ruhához is. Vagy szürkéhez, vagy zöldhöz, vagy bármilyenhez 😊.

Hóvirág nyaklánc

Ez is egy picit vastagabb darab, kb. mint a Piton lánc, bár ez szemmel nem annyira látszik, milliméterekről beszélünk, ellenben 2-3 + szem összességében nekem 700-1200 + felfűzendő, lehorgolandó gyöngyöt jelent. Ebbe az elején bele se gondoltam, csak gyanús volt, hogy már rég készen kellene lennem 😊. Kivételesen került bele merevítés, mert túl könnyen összenyomható volt a fehér részeknél, gondolom a gyöngy bevonata miatt nem úgy fekszik össze, mint a mattabb részeken.  Nem akartam, hogy pl. a tárolásnál megtörjön.

Gyöngyhorgolás

Hossza jelenleg 46 cm, de ha a kapcsot pici mágnesre cserélem, 2 centivel rövidebb is tud lenni, hosszabbítani pedig bőven lehet még, némi ásványos, vagy más gyöngyös kiegészítéssel.

Hóvirág nyaklánc

Ez a lánc tényleg a sima liba esete volt, még ha hosszabb időbe is került. Megvettem a mintát (Alteko), kitaláltam a színeket, felfűztem, horgoltam, szerelvényeztem, imádom 😊. Ki kéri?
Most gyorsan befejezem a két megrendelésemet és már fel is van fűzve az új darab, ami igazi, nyári különlegesség lesz. 

Adatvédelmi tájékoztatómat ITT találod:

1 megjegyzés:

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).