2014. szeptember 4., csütörtök

I'm back

Visszatértem. 


Van itt még valaki? 


Hahóóóó!

    Először be akartam zárni az egészet. Törölni. Végül maradt. A múlt is része kell legyen a jelennek. Még ha mégoly ostobának tűnik is néhány év távlatából. Sok bejegyzés okafogyottá vált. Gondolom. Mert nem akarok visszaolvasni. Vagy csak tévedés volt.          Látom, hogy még visszajártok, ezért nem volt szívem korábban törölni. Ha másért nem is, a kalácsomért biztosan. Azért még én is visszajövök.
     Helye kell legyen a múltnak. Mert az tett azzá, aki ma vagyok. Azt kell mondjam, életem leghasznosabb 2 éve volt a 2011. májusától kezdődő időszak. Mintha Csipkerózsika felébredt volna. Végül megrázta magát, majd kijelentette:

-         - Mindenkinek joga van élete egy részét idiótán, ostoba álomban tölteni.

Sajnos azt nem lehet tudni, hogy eme elmés megállapítás a múltra, a jelenre vagy a jövőre vonatkozik-e. A történelmi hűség kedvéért itt kell megjegyezzem, hogy Csipkerózsika nem magát rázta meg. Megrázták, mint szódás a csillámpónit.


Azt hiszem, a legigazabb közhely a világon, hogy az életet csak előrefelé lehet élni, de csak visszafelé lehet megérteni. Nem történt ez másképp velem sem. A csillámpónik pedig szerves részei lettek az életemnek. Pontosabban csillámpóni, cukrostakonnyal. Á, ne akarjátok tudni.
       A manualitást is teljesen nélkülöztem ebben az időszakban. Egyszerűen más volt a fókuszban. Másféle fejlődés. Ennek köszönhetően kezdtem el asztrológiát tanulni. Válaszokat kerestem. De senki nem mondta meg őket. Mindenhol csak ködösítettek. Végül eldöntöttem, hogy oké, ha senki nem mondja meg, megtanulom magam olvasni a térképemet, amit kaptam. Mert minden ott van benne. Bennem. És senki nem értelmezheti őket helyettem. Jelenleg a 3. évfolyamot kezdem a Humanisztikus Asztrológiai suliban. És rettentően élvezem. A tudásnak még csak a felszínét kapirgálom, de igyekszem.
     Azért édesek voltak. Két asztrológusnál voltam. Nem azért, mert az első csúnyát mondott és szerettem volna hallani egy szebbet. Az első csak kérdezgetett, majd frázisokat pufogtatott. Lehet, hogy beépített Coelho generátora volt. Amikor van benne pici igazság, de... Abban is van, amikor Gyurcsók papa azt mondja, valaki a közeljövőben a családban meg fog betegedni. Naná, jön az influenza szezon és 2 gyerekem kezdte el az iskolát. A második - ő különöse helyes volt - ránézett a képletemre, majd megkérdezte, te még mindig élsz? Kösz, azt hiszem minden jel erre utal, hogy igen. Miért? Akkor derült ki számomra, hogy a nagy imposztor bagázs jó hosszú ideig sétálgatott igen érzékeny jelentőségű területeken, mint az aszcendens. A Szaturnusz, egy kicsit előre, majd kicsit hátra, majd újra kicsit előre. Ha nem megy át rajta vagy 3x, sosem omlok össze rendesen. Majd mindezt meg tudta fejelni azzal, hogy megsétáltatta magát a születési Plútómon is is. Mondhatni, ők azért nem azok a kedves srácok, akik szórják a csillámport. Már megint a csillámok...Ígérem, nem gyakran fogok asztrológiázni. Főleg, mert még kontár vagyok, meg amúgy sem. 

És visszatért a manualitás is. Sőt. Újabb szerelemtevékenységem a gyöngyfűzés lett. Tartozom sok bejegyzéssel, de ígérem, pótolom. Hiányzott az írás. Hiányoztatok.

8 megjegyzés:

  1. Helló, üdv újra! Írj sokat!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy visszatértél!!
    Kíváncsian várom az új bejegyzéseket :)

    VálaszTörlés
  3. Jó reggelt Csipkerózsika! Végre, valami vidámság a szürke hétköznapokban! Örülök Neked!!!

    VálaszTörlés
  4. Sziaaaa :)
    Az aszcendens állítólag.meghatarozobb mint a horoszkóp. Na.majd ha osszejovunk kifaggatlak ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg még sok ezer más is meghatározó, pl. a Hold, a születési uralkodó, stb. stb. De az aszcendens valóban nagyon hangsúlyos.

      Törlés
  5. Sziaaaa! Az életeseményekből születési idő visszafejtést már tanultad?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, még nem. Nyári szünet volt a suliban is :-). Szólni fogok, ha ilyen csodaképességre teszek szert.

      Törlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).