2014. október 7., kedd

Anyááájéééé'

     Ő volt a másik esküvős projektem. Anyukámnak szerettem volna valami elegánsat készíteni. Megnéztem a ruháját, ahhoz választottam követ. De nálam soha, semmi nem megy simán. Úgy látszik, ezek az apróságok kellenek a lelkem fejlődéséhez J.


      Sötétkék-fehér gyönyörűséges ruha, fehér kis kabát. Némi keresgélés után, az egyik kedvencem mellett döntöttem. Nem volt kérdés, hogy ha sötétkék, akkor lapis lazuli. 2 árnyalatom volt, az egyik tökéletesen passzolt a ruhához. Hónom alá csaptam a követ, gyöngyös bolt, apróság válogatás. Bakker kék a kezem. Még jó, hogy nem kezdtem el levagdosni, mint a cigány a viccben. Oké, akkor sajnos ez a beszerzési forrás kuka. Mert ez egy színezett kő. Ami önmagában nem baj, mert az alap, amit színeznek is ásvány, de nem lett volna baj, ha ezt feltünteti a leírás. Így csak olyan darabokhoz használhatom fel, ahol nem ér bőrfelülethez, vagy csak korlátozottan.
Újratervezés. Ha ez a lánc rálóg a ruhára és kékre festi, amellett, hogy anyukám agyvérzést kap, nekem is óriási blama. Azt találtam ki, hogy a lánc részre akkor Swarovski kristálytekla kerül. Aha, de abból égen-földön nem volt több 19 db-nál. Úgyhogy a virágok közepére tettem néhány lazuritot. A leírás nagyon jó, követhető. Barta Melinda mintája. Nagyon szerettem fűzni. Teljesen biztos, hogy készül belőle még, mert nekem is kell egy J. Nagyon mutatós felvéve. Záródásnak, ami rejtett és a virágok alatt van, az egyszerűség kedvéért egy nagyon erős mágneskapcsot tettem.

 Ez az egy szál hajnali fotóm van, de a legközelebbi anyalátogatáskor lehet csinálok még. Ez  a kis béna a fűzőalátéten készült és rosszul is helyeztem el. Nem így kell hordani, hanem asszimetrikusan. Anya nagyon édes volt, amikor megkapta. Annyira tetszett neki. „Ezt tényleg nekem csináltad? A kolléganőm dobni fog egy hátast, ha meglátja. A többi is úgy tetszett neki J.” Ezért az örömért megérte éjszakázni.

4 megjegyzés:

  1. Jaaaaj, ez olyan szépséges! Bárcsak én tudnék ilyeneket fűzni! Nagyon egyszerű darabokon kívül más nem megy... Igaz, mostanában nem is molyoltam a gyöngyeimmel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tedd magadévá a hozzáállásomat, miszerint: biztos tudom, csak még nem próbáltam.

      Törlés
  2. Roppant elegáns!Nem egészen értem:fogott a kő????????? :-O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. Ha szorongattam egy ideig a kezemben. Gondolom a meleg hatására

      Törlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).