2015. április 3., péntek

Édes kis semmiségek 2

Csak egy pár soros, gyors bejelentkezés. Végre tavasz van és több a fény, így újra elővettem a gyöngyöket, amit karácsony óta nem tettem.


Ez volt az első minta, amit a gyöngyfűzés terén kipróbáltam. Látni akartam, lesz-e tovább. Azóta tudjuk, hogy igen J

Akkor még szedett-vedett gyöngyökből készült, amit épp találtam itthon. Már az is nagyon tetszett, de akkor eldöntöttem, hogy meg fogom csinálni minőségi gyöngyökből is. 


 Swarovskit és Toho gyöngyöt használtam, és végre alkalmam volt az ásványokat is bevetni. A minta közepébe gránátot tettem. 


És ha már lúd, vagy mifene, legyen rögtön egy egész szett. Imádom. Most gyorsan megyek és fűzök még valamit, amíg tart a lendület.

8 megjegyzés:

  1. Oh, gyönyörűséges!!! :))) Melyik minta ez?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Ez egy Deb Roberti minta. Annyira megtetszett, hogy muszáj volt megvennem, mert több variáció is van benne, vagy 3-4 változat. Craving Crystal a neve. Nagyon szeretem a mintáit, mert jól érthető, egyértelműek a rajzok és az ára is baráti.

      Törlés
    2. Köszönöm! Ha egyszer újra kedvem lesz elővenni a gyöngyeimet, szerintem fogok egy ilyet fűzni, mert nagyon tetszik. :)

      Törlés
  2. Nagyon szépecske lett!!! :) Tetszenek a színei is! És remek ötlet előre kipróbálni a mintát :)

    Rákerestem a tervezőre, egy csomó munkája már megtetszett korábban, csak nem tudtam, hogy ő az :-)

    Én is újra elővettem a gyöngyöket, és kitaláltam magamnak egy olyan kihívást, hogy alkossak valamit a speckó (silky, pyramid, hexapyramid, pip, pinch, triangle, kheopsz, féltila, rulla, tile, tila) gyöngyökből. És pont Deb Robertitől néztem ki a Linda's tweaked Stacker mintát :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most én is speckókból fogok fűzni. silky, rizo, triangle, spike. Egy spike-os medállal kezdem.
      EZ nagyon jó minta, amit írtál, már én is néztem. Azért szeretem a munkáit, mert annyira finomak. Van egy Linda nevű blogger, aki az ő mintáit dolgozza fel többek között mindenféle variációban. Iszonyú szépek.

      Törlés
    2. Megnéztem, ez is gyönyörű minta!

      Törlés
  3. Linda blogját én is ismerem, nekem is nagyon tetszenek a munkái : D

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).