2015. április 9., csütörtök

Natúrosos

     Említettem már, hogy végiggyöngyöztem a húsvétot? Ja, persze, persze. Akkor mutatok még egyet. 

Ez is agresszív módon a nyakamnak ugrott, és fojtogatott, hogy „fűzzél meg, fűzzél meg!” Ki vagyok én, hogy ellenálljak?


Kingitisben szenvedek. Ugyanis ez is Szép E. Kinga mintája. Egyébként a Gyöngyélet-ben elérhetők. Nem reklám, meg nyalizás, de szeretném, ha még nagyon sok dolgot tervezne, mert hihetetlenül egyértelműek a mintái, nincsenek agyonbonyolítva, mégis nagyon szép a végeredmény. 


Újabb speciális gyöngyöt próbáltam ki, a spike után, a silkyt. Azt hiszem fogok még fűzni vele. Nagyon tetszenek ezek a finom színek, ami nem az én érdemem, ilyen volt a mintadarab a bótban’. Már csak valami láncot kellene kiötleni hozzá. Fülbevaló ötletem már van.
 Mint minden jó minta, ez is elindította a vezérhangyámat….ó, hányféle színösszeállításban lehetne megfűzni! Mind más hangulatot adna. Most, hogy ezt leírtam, van is egy ötletem a tegnap este fűzött fülbevaló színeivel…


Ez a kapocs feladja a leckét, gőzöm sincs, hogy lehet egy kézzel kinyitni. Pedig ez fontos. Tekintve, hogy nincs komornám, aki megoldja az ilyen rejtélyeket. Hasonló fejtörést okoznak még azok a csodaszép, elegáns szövetruhák is, amik hátul záródnak. Nem mindig elég a partravetett bálna jógapozícióban elkövetett vergődés. Kell egy komorna! J Lehet, hogy kicsit sok Downtown Abbey-t néztem.

4 megjegyzés:

  1. Totál besárgultam :-D A dobócsillagod is csodás, de ennek a színei elvarázsoltak.
    Köll az a komorna :-)
    Kapocs témában egyet kell értenem veled, nem hiszem, hogy létezik olyan ami biztonságos és fél kézzel hipp-hopp feltehető. (max a mágneskapocs, biztonsági lánccal, mert anélkül meg leugrál a mágnes, két ismerősöm így vesztette el a kardíszét.:-( )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :-). Én is elvesztettem a kedvenc karkötőmet mágnessel. Viszont létezik egy pici, de nagyon erős mágnes, amit csak úgy tudsz kinyitni, ha szétfeszíted a körmöddel. Azt szoktam használni, de az csak keskenyhez szép szerintem. Ez meg 2,5 cm széles.

      Törlés
    2. A pici mágnessel az lenne a bajom, hogy nincs hosszú körmöm, mert tövig vágom. Bár ritkán fűzök. Újabban meg a csipke a kedvenc , abból is létezik gyöngyös, meg sima is. Előnye, hogy jól kialakítható a vége és mehet rá delfin.

      Törlés
  2. Igen, gyönyörű, mint az előző dobócsillag is;-)
    Kezd kivilágosodni már, hogy vannak drága gyöngyök, meg tervezők, meg minden. Figyelek ám;-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).