2015. október 14., szerda

Őlordsága, Sheldon(ka) of Lakli

Sziasztok!

Sheldon vagyok. Asszem’. Vagyis ezt mondták. Na jó, már annyit mondják, hogy tuti valami ilyesmi lehet. Mondják Sheldon, oda kell menni puncsolni. Először azt hittem UramJézusnak hívnak, mert azt is sokszor hallottam, hogy UramJézus, mekkora kutya! 



Pedig még kicsi vagyok, nőni is fogok. Azt is mondják, hogy valami Nagy Fehér küldött. És pont olyan kis pancser vagyok, mint ő volt. Bár ez nem tudom mit jelent.



Szombaton költöztem ide. Tulajdonképpen egész jó. A menüvel elégedett vagyok. Volt benne valami „furfa arfú firke”, vagyis furcsa arcú csirke. Állítólag kacsa. Meg boci. De ezt nem értem egészen, mert anya bocikámnak is szokott hívni. Még jó leszek egy kicsit, nehogy én is a tányérban végezzem.



Van anya, meg apa, meg 2 kissrác. És van egy szőrös is, aki a szuperalfa. Bazira fent hordja az orrát. Hozzám se szól. Van egy sárkány is, akinek olyan a huzata mint nekem. Bella. De a sárkány jobban illik rá. Párszor el akart verni, de anya rákiabált. Aztán egyszer el akart verni, gondoltam kipróbálom milyen, ha én verem el. Azóta békén hagy és nem is sárkány. Vannak még valami kis szőrös izék is, szerintem vacsora, de anya szerint nem.



Csomó mindent megtanultam pl. azt, hogy nem mehetek be a hálószobákba, mert apa szerint akkora vagyok, hogy a reptérre járok megfordulni. Azt is tudom, hogy ha kinyílik valami kütyü a konyhában, és a sárkány odaszalad, akkor ott el lehet csípni néhány nyalintást a piszkos tányérról. Anya szerint nem szabad. De ez hülyeség. Azt is tudom, hogy bent pisilni sokkal jobb, mint kint az esőben. Csak először meg kell várni, hogy reggel anya jól megdicsérjen, hogy ügyesen nem pisiltem be. Utána már nem olyan éber. Azért persze próbálkozik, hogy kitegyen az udvarra, de nem megyek. Úgyhogy apukám szerint anyukám megszívta. Mert van az A csapat, aki az anyu és Sheldonka, és aki mellől Sheldonka, vagyis én, nem hajlandó elmozdulni fél centit se; szóval az A csapat, kint sétál a tökig érő sárban és várja, hogy Sheldonka pisiljen, (megjegyzem pisiljen a franc, befagy a fütyim), és van a B csapat, vagyis az apu, aki meleg kakaót szürcsölgetve várja, amíg anyu szarrá ázva visszaér. Sheldonka már sokkal előbb visszaér, ugyanis több esze van, mert csak a terasz széléig megy.



Azt is tudom, (Róma üzente), hogy anyu papucsát el kell vinni, mert azt már megszokta és hiányolná. De én egy fejlesztett modell vagyok, mert nem eszem meg, csak eldugom. 2 napja nem találják J.
Továbbá, a kanapé jó dolog, a kutyakosár meg hülyeség.
Apu azt mondta gyáva vagyok, de anyu szerint csak mérsékelten bátor. Amúgy nem is, mert este mindig látom az ajtónál, meg ablaknál, hogy kintről néz be egy másik kutya. Olyan, mint én. Jól megugatom. Mit nézelődik ez itt nekem! Szerintem anyu elfogult. Egyszerűen imád. Akkor sem veszekedett, amikor hajnali kettőig puffogtam a kanapén, mert egyedül kellett aludnom. 10x kijött, megsimogatta a krumpli fejemet, amíg elaludtam. De kettőkor már nem bírtam ébren maradni simiért sem. A bepisilést úgy értékelte, hogy legalább minden nap fel van mosva. Többször is. Ha így örül neki, lehet hagyom még, hogy felmosson úgy kétszázszor. Na jó, ma tök rendes voltam. Semmi pisi. Egyébként meg apu is imád, de kicsit félek a nagydarab paliktól. És különben is mindig azt ígéri, hogy megcibál. Azért lehet egyszer kipróbálom, mert anyu azt mondta, a cibálás jó játék.



Voltam sétálni. Anya szerint a láb mellett követés már 10 pontos. Azt hiszi okos vagyok, pedig csak be voltam tojva. Ezt a mutatványt otthon is tudom.
A bátorságra visszatérve. Én bentről őrzök. Én vagyok a meglepetés. Ha esetleg az ősellenség, a postás, valami csoda folytán élve átjutna a sárkányon, meg a szuperalfán, majd én elintézem.
A szomszéd bácsi azt mondta, gyönyörű vagyok. Szerintem is. És rendes is vagyok. Semmi rosszaságot se csinálok. Még. Először be kell épülnöm.

Pacsi (ezt még nem tudom, de a sárkánynak bejött)


Sheldon(ka)

16 megjegyzés:

  1. Iszom szavaidat és jókat vigyorgok 😂😂😂 "Felmosas " nálunk is sokat van 😉

    VálaszTörlés
  2. Iszom szavaidat és jókat vigyorgok 😂😂😂 "Felmosas " nálunk is sokat van 😉

    VálaszTörlés
  3. Jót mosolyogtam, köszi!
    Azok a kutyaszemek........
    Jó felmosást kívánok:-D + sok simit s kutyusnak.
    Kata

    VálaszTörlés
  4. Ez igen, ez az eb még fotón is hatalmas! Jó összeszokást, ismerkedést! (Hihi, magam is zenész, egy magát cukinak álcázó szuper domináns, pörgős terrier kiscsaj bonyolítja az életemet.)
    Sok simit Sheldonnak! :)
    Brigi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Az összeszokás még zajlik. Bella is a szupercukin hülyére veszlek típus, úgyhogy szokva vagyok. De laklit is el kell kapni, még mielőtt nagyon belemenne a kamaszos marháskodásba. Az a tapasztalatom, hogy a súlyukkal az egojuk is nő :-). Szerencsére pár sulin már túl vagyok, így talán nem gyűjtök be már az elején sem túl sok lúzerplecsnit. Bár nem könnyű a bociszemeknek ellenállni, de muszáj az elején tisztázni kinek hol a helye.

      Törlés
  5. Tündéri! Kisebb nem volt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos van, de Róma után? Nagykutya őrült vagyok :-).

      Törlés
  6. Gyönyörű ez a kutya! A 3. képen olyan szomorú... vagy csak épp akkor nézett úgy, de nagyon jó a fotó (a többi is profi).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Nekik amúgy is ilyen kis szomorú szemük van. És még azt a képet el is felejtettem feltenni, ami első nap készült a Futrinkánál. Azon annyira elveszett, hogy szíved szerint összeszeretgetnéd :-)

      Törlés
    2. Lehet, hogy megszeretgetném. :) Bár a nagy termetű kutyáktól kicsit tartok, akármilyen szelíd természetük is van.
      Anno volt egy kis korcs kutyánk, imádtam. Pedig elég vad tudott lenni, de csak az idegenekkel.
      Most pedig egy cicust dédelgetünk. :)

      Törlés
  7. A fotó és a történet is nagyon jó...Sok szerencsét, és minden jót kívánok közös életetekhez...

    VálaszTörlés
  8. A fotó és a történet is nagyon jó...Sok szerencsét, és minden jót kívánok közös életetekhez...

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).