2016. június 4., szombat

Gyöngyhorgolok

Új szenvedélyem van. Gondoltam, gyöngyözni tudok, horgolni tudok, mi lenne, ha együtt csinálnám a kettőt? Ahogy én azt elképzeltem. Mit nekem, pikk-pakk menni fog. Ha nem is pikk-pakk, de megy. Olyan nincs, hogy nem megy. Megszenvedtem vele, de nem adtam fel. Két segítségem is volt, Rózsa és Móni, akiknek itt is köszönöm. Kiderült, hogy az egyetlen hiba, amit elkövettem, a türelmetlenség volt. Szokás szerint. Meghorgoltam pár sort, fúj ronda, lebontottam. Kiderült, hogy az mindig ronda, amíg be nem állnak rendesen a szemek. Szóval csak folytatnom kellett volna tovább. 

Horgolt karkötő

Most a második művemet mutatom, mert az első még nincs kész. Ebben a lázban, teljesen egyértelmű volt, hogy ha ajándék kell, az horgolt lesz. Lilla rocky-s évzárójára készült az edzőjének egy karkötő. 

Horgolt karkötő

A szín egyértelmű volt, kék. Először másik mintát választottam, ami szintén helyes volt, de Angi nem az a kisvirágos alkat, így egy Burberry típusú, geometrikus mintára esett a választásom. Mivel 3 márkájú gyöngy van benne, így külön érdekessége lett véletlenül, hogy az arany csík kidomborodik, hiszen a Toho a legdundibb gyöngy. 

Horgolt karkötő

Az utómunka itt is nagy kérdés és a legkevésbé kedves elfoglaltság. Sokszor szétszedtem. Kipróbáltam T kapoccsal, de nem tetszett. A T kapocs nagyon mutatós, szép záródás, de karkötőn egyszerűen nem tudom elviselni. Így maradt a szokásos bivaly erős mágnes. Kizárólag ez az apró jöhet szóba, ezt úgy kell levésni. 

Horgolt karkötő

Kiegészítésnek Aquamarine és Hematite ásványt tettem bele. A méret miatt izgultam. Személy szerint utálom, ha egy karkötő túl nagy. Vegzáltam az egész családot, hogy ugye Angi csuklója kb. akkora, mint az enyém? Furán néztek. Szegényt az átadáskor letámadtam, hogy azonnal próbálja fel, különben nem fogok aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).