2017. december 22., péntek

Sapik

Tudom, tudom, régen jelentkeztem, de engem is eltemetett a karácsony. Ilyen későn nem is szoktam, de hátha ébren van még valaki az olvasóim közül.


Sapka fülbevaló

Tegnap volt a kezemben először gyöngy a héten és ma péntek van! Botrány, de így jött össze. Hétfőn vizsga, ami trutyi beüthetett, az be is ütött, de sikerült. Aztán céges vacsi, ami hibátlan volt. Kicsit leeresztettünk a vizsga után és könnyesre röhögtük magunkat. 

Brick fülbevaló

Olyan fáradt voltam minden este, hogy amint letettem a hátsómat, leesett a fejem. Na de megígértem ezt a két pár sapit, így nem volt olyan opció, hogy ne fűzzek hajnali kettőig. Amúgy ez a kis cukiság igen csalóka. Gondoltam 2 óra alatt készen leszek mindkettővel. Ahogy azt én gondoltam. 3,5 óra volt egy pár, pedig tényleg nem tököltem, és a színeket is előre összeraktam. Engem is meglepett ez az idő.

Sapis fülbevaló

De semmiképp sem akarok nyafogni, mert a végeredmény nagyon tetszik, megérte minden perc. Ajándékba készültek két nagyon jó fej tesónak, akik olyanok, mint a borsó, meg a héja. Nem mellesleg Moncsi a felelős a szép körmeimért, immáron 6 éve. Hiába, márkahű vagyok 😊. Egy perc néma csönddel adózzunk a körömművészeknek, akik még most is dolgoznak reggel óta ( 20 perce adtam át nekik) és tették ezt egész héten.

Peyote earrings

A fotók kedvéért egy kis hó is esett. Mi kell még? A rózsaszín este készült el, így csak éjszakai fotókat tudtam lőni, ráadásul lehetetlenül lüszteres az összes gyöngy, így fotózhatatlanul csillog. Azért talán látszik, milyen kis kedves darab.
 A mintát Emma Ducher blogján találtam.

brick hat earrings


Boldog, vidám ünnepet kívánok nektek! A nevetés fontos!

2 megjegyzés:

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).