2009. december 23., szerda

Nyulas Misi pakott kapott

        Aki jelen esetben én vagyok, és Ági kézbesítette az ajándékomat. Azt mondta, ez egy karácsonyi, és nem karácsony utáni ajándék, úgyhogy nem várja meg az esőnapot, most kell enyém legyen a hatalmas szaloncukrom. Mert így csomagolta. És véletlenül én is így csomagoltam az övét :-).
     Megállapodtunk, hogy beadja azuramnak az irodaházba, ezt az emberemmel meg is beszéltem. Még délelőtt is felhívtam, hogy az Ági most ott toporog a kapuban, és bead nekem egy csomagot jó? Jó.
Erre este jön haza, aszongya: Valami futár hozott egy csomagot a nevemre, (már az övére), Somy vette át, de szerintem ez a tiéd. Mintha nem mondtam volna el vagy 2x. Szerintem a japánok, akikkel skyperandizott men in black-esen levillogták, és kiszívták az emlékeit. :-)

De a lényeg, drága Ági, hogy megkaptam a csomagot, és nagyon nagyon köszönöm, nagyon tetszik. Már fel is lógattam :-).
A fotó ugyan nem adja vissza, de én csak bannerpárnának hívom. Ugyanis egy banner kitömve. Nagyon ötletes. És az alapja se csak ám úgy karácsonyi anyag. Hanem egyenesen karácsonyi anyag mix össze"pecsvörközve", és valami hihetetlenül jól néz ki. És egy jó fej applikált hóember- mi más :-)- vigyorog rajta. AZért külön figyelmet érdemel ám a zsák is. Szó, mi szó, úgy tökéletes, ahogy van.

3 megjegyzés:

  1. Szép ajándékot kaptál. A párod meg pont olyan, mint az enyém :-))) legalábbis, ami az ilyen észbentartósdit illeti... pasik... (mély sóhaj)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg jó! :) A pakk az pakk :P

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).