2010. február 5., péntek

Újabb teszt

    
  Mégis inkább másik edzést próbáltam ki. Nem azért, mert a Slim in 6 nem tetszett, csak úgy döntöttem, hogy hétfőn kezdem, addig meg belekóstolok másba. Ma valami ugribugrira vágytam, így a csapat egy másik tagjának az edzéséből választottam. Ez a Turbo Jam. Nem pont ezt az anyagot, de valami nagyon hasonlót csináltam 30 percben. És még egy link, ami mutatja, sosem késő elkezdeni. Rém aranyos a mami :-).
Azoknak ajánlom elsősorban, akik szeretik a koreografált mozgásformákat. Egyébként nem bonyolult, de igen gyors, és elsőre nem könnyű követni. De mivel ez is napi program, lesz időm megtanulni. A nőci egy végtelenül vidám, energikus 2 gyerekes anyuka. Valaha pom-pom lány lehetett :-)). A torna valami fura egyvelege a táncnak és a kickbox-nak, de határozottan szórakoztató. És mivel a fél órát kevésnek éreztem - egyébként vannak hosszabb edzései is, de most ez akadt a kezembe-, így megtoldottam egy fél órás Ab  Jam-mel.Hihetetlenül jó gyakorlatok. A fele álló, a másik fele talajon végzett. Jól megdolgoztat, és nagyon változatos, vidám gyakorlatok. És a Pilateshez hasonlóan sok izometriás gyakorlatot tartalmaz, ami erősíti a mély hasizmokat, így a természetes izomövet is. Ez nagyon fontos a gerinc stabilizálásában.
       Aki nem hiszi járjon utána :-), pl. a youtube-on. Eszméletlen mennyiségű before-after videot, tapasztalatot találtok. Az írott anyagát még ennek sem veséztem ki, de idővel az is sorra kerül.

2 megjegyzés:

  1. Nem igazán tudok az ilyen témájó bejegyzéseidhez értelmes kommentet írni, csupán annyit, hogy minden tiszteletem a Tiéd!!!!!!
    Egyébként ma én is használtam a "birodalmi lépegetőnket", a taposó- meg sífutó akármicsodánkat:o), csak éppen a két karjára egy motring fonalat raktam, és klasszul csúszogatott rajta! Megtartom:o)

    VálaszTörlés
  2. Az ilyen cuccok gyakran ruhafogasként végzik :-). Most a sok tornás dvd mellett az enyém is mostoha gyerek lett kicsit :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).