2015. április 17., péntek

Zianna, a dög

És most a kupleráj tetejére leülök blogot írni. Zseniális. De az a gyanúm, hogy nem fog eltűnni még utána sem, úgyhogy nem aggódom halálra magam.

Ő Zianna. Még a húsvéti hétvégén megfűztem, aztán lebontottam.


 Elismerem, nem túl hatékony, de….A mintát 2 őrült nő tette fel, akik kitalálták, hogy ők majd ketten, egyszerre, freestyle-ban fűznek. Értsd, egymás kezéből kapkodják ki a cuccot és fűzik tovább, ahogy esik úgy puffan alapon. A videoeditort, mint olyat, még nem fedezték fel, így ha 20 percig bekapcsolva maradt a kamera, és egy üres alátét, meg némi ujj látszik, a háttérből pedig valami északi, hökkemökke svarjdenke hallik, akkor ez van, így marad. 


Olyan furfangot is tudnak, hogy megfűzi, majd felirattal kijavítja, hogy bocsbocs, nem is ezzel és nem is úgy csináltam bibíííí. Ráadásul amit az utolsó körökben mutat,  még véletlenül se lesz olyan, amilyennek kéne. Úgyhogy Kinga  instrukcióival újrafűztem. 


A láncot Timitől koppintottam, az engedélyével perszeJ. Nagyon tetszik, hogy ilyen semleges színű. Ez sem az én érdemem, hanem Kinga és Timi kooprodukciójának eredmény. Én tulajdonképpen csak a kéz voltam, aki megfűzte.

6 megjegyzés:

  1. Hökkemökke:-D:-D
    Még jó, hogy valahogy mégis elkészült, mert nagyon mutatós darab♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Aranyom :-). Nekem is nagyon tetszik. Gyanítom, csinálok még más színben is, nehogy elfelejtsem.

      Törlés
  2. Szia Bernadett! Nagy örömmel olvastam és nézegettem a blogodat :-) Nagyon szépek az ékszereid. Ez a medál nekem is nagyon tetszik és szívesen meg is fűzném.. akár még a hökkemökkés :-) instrukciókkal is szívesen elkezdeném (biztos csak véletlen a Zianna elnevezés)

    VálaszTörlés
  3. Bocsi... csak mindig közbe jött valami :-) ha lehet szeretnék a hökkemökkékhez egy elérést kérni mert én is szeretném megfűzni ezt a medált. Köszönöm Üdv. Ildi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ildikó, itt találod!

      https://www.youtube.com/watch?v=n5aJ1gd7r-U

      Törlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).