2018. szeptember 17., hétfő

Orange and purple


A Falling leaves kollekció második darabja ez a nyaklánc. Új cérnára, jó sok félrefűzéssel, javítással készült. Hajszál vékony egyiptomi pamutszálon csücsülnek a gyöngyök.
Még mindig hat rám az ősz, nagyon jól esik ilyen színeket horgolni, viselni. Hamarosan a konyhaablak alatt is bepirosodik a vadszőlő. Nem, akkor sem fogok egész nap főzni, mosogatni, hogy lássam. A terasznál is van, úgyhogy a teraszon kávézós eshetőség jobban tetszik 😊.

Bead crochet necklace

Vettem a héten egy narancssárga blúzt, fehér pöttyökkel. Szívmelengető, vidám darab. Milyen mutatós lenne ezzel a lánccal!
Valószínűleg monitorfüggő, hogy milyennek látjátok az alapszínt. Néha csokibarnának tűnik, de nem az. Egy nagyon sötét lila árnyalat. 

Őszi nyaklánc

Nagy kedvencem a lila-narancs kombináció. Úgyhogy rögtön egy apró fülbevalót is csináltam. Mit ad a Isten, pont volt itthon ilyen ásvány. Tudjuk, hogy sosincs olyan, amilyen kell, akkor sem, ha 10.000 féle van. A fülbevalót is abból az ásványból raktam össze, ami a nyaklánc díszítése, karneol és gránát.

Hulló levelek kollekció

A karneolt már az egyiptomiak is használták. Serkenti az anyagcserét, a kettes csakra köve, így a női szaporítószervekre van jó hatással. Teli van energiával, csökkenti a depressziót és az ízületi gyulladásokra is jótékonyan hat.


Gránát: szintén régi ásvánnyal van dolgunk, a középkorban is használták. Fényt hoz a sötétségbe borult lélekbe, csatáknál a katonák védő kőként használták. Segíti az önfejlesztést.
Nem mellesleg jól néznek ki együtt 😊
Hossza 45 cm, de hosszabbítható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).