2009. november 26., csütörtök

Gyomboly'! Gomboly'!

        Csak a Micimakkó analógiájára találtam ki ezt a címet, a gondolj, gondolj után, de ha azt írom gombolyíts, elveszik a poén. Úgyhogy nyelvújítottam :-)
A csőkötéses videóim nagy izgalmat nem váltottak ki, de talán ez a kerekecske gombocskás igen. Említettem már, hogy elmebeteg módon maximalista vagyok, és addig nem nyugszom, amíg valamelyik agymenésem nem lesz tökéletes. Így voltam a fonalgombolyítással is. Nekem az a hagyományos, nem jó. Ha'mér' lenne? Nekem olyan kell, ami laza, levegős, szép, olyan, mint a gyári, de középről lehet kezdeni. Hasznos tudomány ez, mióta nem nagyon használok gyári fonalat, hanem itthon fonok, festek, gombolyítok. Nekem nagy felfedezés volt a fakanál ilyen típusú felhasználása, főleg, mert a hagyományos funkcióját csak módjával kedvelem. Mármint  a főzést.
Akko' most tekerjed, ha megvetted!

10 megjegyzés:

 1. Elképesztő vagy! Nagyon klassz, ma még ki is fogom próbálni, pont gombolygatnom kell. A csőkötéses videód nálam nagy tetszésre tett szert, tegnap ki is próbáltam, szuper, viszont a végeredményre jövő január 21-ig várni kell, ui. Ágnes napi pulcsi készül ilyetén kezdési technikával.
  Jöhet ám még több Bettis furmány:o)Ezekért is köszönet!

  VálaszTörlés
 2. Csak gyártsd csagyártsd azokat a home videókat!!!
  Nagyon szivesen nézzük, és csodáljuk többen ezeket a kreatív ötleteket.
  Tehát várom a következőt.

  Üdv: Ivett

  VálaszTörlés
 3. Még van 2 videó, amik szintén csőkötésesek, csak "6"-es patentra. És majd valamit ki kell okoskodjak, hátha megy a 3/3-mal is. Úgy kellene kezdenem a kölök pulcsiját.

  VálaszTörlés
 4. Ja, nem 6 inches, csak elnyomtam a gombokat, hanem, 2/2 :-)

  VálaszTörlés
 5. Bocs a hibáért. Pedig küldés előtt átnéztem:))))

  VálaszTörlés
 6. Nekem tetszett :) Időnként hangosan felnevettem, még jó, hogy egyedül vagyok itthon...
  Mostanában én is gombolyítgatok, főleg a hüvelykujjas módszerrel, van mit....

  VálaszTörlés
 7. ezt már mutattad nekem, csak lusta voltam hozzá, de lehet egyet én is kipróbálok így;o) mert a végeredmény szuper, csak tudnám hova ástam el az egyetlen fakanalamat:S

  VálaszTörlés
 8. Én kipróbáltam, hát sokkal szebb gombóc lett, mint a hagymányos módszerrel. Köszönöm :-) be is linkeltelek, hátha más is jön Hozzád tanulni :-)

  VálaszTörlés
 9. Ugye, hogy ugye :-)
  Köszi a linkelést. Mindenkit szeretettel várok :-)

  VálaszTörlés
 10. Szia :)
  Nagyon köszönöm Neked!
  További jó alkotás kívánok!

  Évi

  VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).