2009. november 27., péntek

Hencegő hercegnő :-)

              Ma csak dumálni akartam, de inkább mutizok. Tekintve, hogy nem tudom mikor jön ki az intenzívről a villanófényes masinám. Rendőrségi szóvivőnk elmondása szerint, K. Easyshare beszólt T. Bernadette budapesti lakosnak, aki ezután tettleg lépett fel. K. Easyshare 8 napon túl gyógyuló súlyos, de remélhetőleg nem életveszélyes sérülést szenvedett. T. Bernadette kemény pénzbüntetésre számíthat, melyet  a fotómasina szarvizben kell lerónia 15 napon belül. 
         De a bántalmazás előtt még készítettem pár fotót, a lyányomról. A képek ugyan magukért beszélnek, de igényelnek némi magyarázatot.  Anyja lánya. Zseniális összeállítást láthatunk. Elmaradhatatlan kellék a minimum 10 cm-es cipősarok (a cipő a Kuka Design modellje, merhogy ki akartam tenni a kuka mellé). Egy úrinő természetesen mindig harisnyát hord. Valamint a hercegnős hálóinget is lecserélte az én kedvenc csipkés pirosamra. Én nem egészen ebben a kombinációban szoktam viselni őket, de így sem rossz :-). Nem mondom, az összeállítás hagy némi kívánnivalót maga mögött, de van még ideje tanulni. Ja, igen, és az egészet megkoronázza egy rózsaszín horgolt kalap, amiről a bejegyzés egyébként szólt volna.
        Ezt a kalapkát még ősz elején horgoltam neki, amolyan átmeneti fejfedőnek. De valamit marhára elnéztem a mintán, meg úgy döntöttem, hogy mit számít, ha eggyel több sorban szaporítottam, így egy nagy, hullámos karimát kaptam. Ami nagyon ari volt, mert elől feltűztem a virággal, oszt jónapot. De kiderült, hogy a fejrésze kicsit rövid, így minden udvari futkosásnál  nem csak eszét, de kalapját is vesztette a kis drága. Mostanra sikerült rábeszélnem magam, hogy lebontsam , és meghosszabbítsam a kalaptestet. Mondjuk ki is derült újrahorgolás közben, hogy az előző manővernél még valószínűleg nem tudtam 8-ig számolni, mert fel se tűnt, hogy nem minden szaporítás 6 szemenként van, és a 6-os szám fölött is van élet. De most minden franya, ilyennek terveztem a kalpagot. Egyik este készen volt a kanapén, de még nem varrtam rá a virágot. Apa hazajön, Lilla letámadja:
- Apa nézd, az új kalapom. - majd apja kezébe adja a virágot és folytatja. - De fogd ide azt a virágot, mert azt úgy kell :-)
A scrap-em elég kezdetleges, mert ez az egy, amihez nincs türelmem. Így max .egymásra hajigálok, elforgatok :-)

2 megjegyzés:

  1. nőciket tündéri:o))))
    kalpag pedig tökéletes immáron;o) bár eddig sem volt rossz:o)

    VálaszTörlés
  2. Klassz lett a fejfedő, a kiscsajszi édes pofa, és a bejegyzésed...:o)))

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).