2009. november 19., csütörtök

Fly lady


Szecsinél láttam ezt a felhívást, és nagyon tetszik. Különösen az olyan frusztrált szüzeknek- szigorúan horoszkópos értelemben :-)- akik mániákusan raknák a rendet, de ebben kicsi családjuk rendre megakadályozza őket. Én tényleg rendet és tisztaságot szeretnék, de mér' nekem kell ezt megcsinálni? Ebben a circulus vitiosusban szoktam én elveszni. De talán most. Repüljünk lányok!

FlyLady – tedd rendbe a lakásod, tedd rendbe az életed 

 A program

English version

 Azért egy azuramra jellemző beszólás a végére.
- Nyuszika mit olvasol?
- FlyLadyt.
- Az mi?
- Hogyan csinálj rendet stresszmentesen az otthonodban.
- Mit nem lehet ezen tudni? Bejárónővel :-)

 


3 megjegyzés:

  1. Megvan a hétvégi olvasmányom, köszi :)))

    Bár szerintem a legnagyobb igazság abban van, amit a férjed mondott.

    VálaszTörlés
  2. én is belefutottam múlt héten;o) nekem is tetszik:o)el is kezdem majd a jövő héten...ha nem felejtem el, mint ahogy ezen a héten sikerült:S azért igyekeztem néhány megjegyzett dolgot alkalmazni;o)
    az én férjem, mikor megkérdeztem, hogyha én nem lennék, ugyan ki mosna és vasalna rá? a válasza egyezett azuradéval:D mindig tudtam hogy nem vagyok pótolhatatlan:/

    VálaszTörlés
  3. Én tegnap elkezdtem a mosogatósikálást :-). Éjfélkor. Soha jobbkor. És ma reggel a reggeli teendőket is szépen megcsináltam.
    Aha, majd a jövő héten. Tudod, amit nem kezdesz el most, az úgy marad :-). Én először a leírásból a naponkénti listát csinálom végig, hogy ne essek neki, mint az a bizonyos tót a kedves édesanyjának. De lehet, hogy majd beszámolok a fejleményekről itt is. Legalább úgy halál ciki, benyögni, hogy a felénél abbahagytam :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel:-).